Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Doskonalenie pomiaru zawartości wody w produktach spożywczych z wykorzystaniem metody wagosuszarkowej bazującej na promieniowaniu IR : rozprawa doktorska

Tytuł :
Doskonalenie pomiaru zawartości wody w produktach spożywczych z wykorzystaniem metody wagosuszarkowej bazującej na promieniowaniu IR : rozprawa doktorska
Autorzy :
Janas, Sławomir
Uniwersytet Technologiczno-Humanistyczny im. Kazimierza Pułaskiego (Radom) Wydział Nauk Ekonomicznych i Prawnych
Temat :
Woda
Żywność
Promieniowanie podczerwone
Spektroskopia IR
Suszenie konwekcyjne
Zarządzanie jakością
Metody badawcze
Gospodarka, ekonomia, finanse
Rolnictwo i leśnictwo
Rok wydania :
2019
Wydawca :
Radom : Uniwersytet Technologiczno-Humanistyczny
Współtwórcy :
Kowalska, Małgorzata. (technologia żywności i żywienia). Promotor
Żuchowska-Grzywacz, Monika. Promotor pomocniczy
Opis fizyczny :
217 stron : rysunki, tabele ; 29 cm
Uwagi :
Bibliografia na stronach 194-207, 184 poz
Książka
 Informacja

Anonimowy użytkownik nie może zamawiać i rezerwować dokumentów!

Dokumenty przeznaczone do udostępnienia na miejscu

Nr Inwentarza :
007 5423
Sygnatura :
CzS CzS PD5423

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies

Prześlij opinię

Twoje opinie są dla nas bardzo ważne i mogą być niezwykle pomocne w pokazaniu nam, gdzie możemy dokonać ulepszeń. Bylibyśmy bardzo wdzięczni za poświęcenie kilku chwil na wypełnienie krótkiego formularza.

Formularz