Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wybrane zagadnienia z technologii żywności pochodzenia zwierzęcego i podstaw gastronomii

Tytuł :
Wybrane zagadnienia z technologii żywności pochodzenia zwierzęcego i podstaw gastronomii
Temat :
Kucharstwo technologia
Surowce zwierzęce technologia
Technologia żywności
Rolnictwo i leśnictwo
Rok wydania :
2014
Wydawca :
Warszawa : Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego - Akademia Rolnicza
ISBN :
9788375835700
Współtwórcy :
Słowiński, Mirosław (kucharstwo). Redakcja
Opis fizyczny :
285 stron : ilustracje ; 24 cm
Uwagi :
Czytelnia : Technologia i Towaroznawstwo żywności
Bibliografia przy pracach
Książka
 Informacja

Anonimowy użytkownik nie może zamawiać i rezerwować dokumentów!

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Nr Inwentarza :
000 115732
Sygnatura :
M M 115732

Dokumenty przeznaczone do udostępnienia na miejscu

Nr Inwentarza :
000 115731
Sygnatura :
Cz Cz 115731

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies

Prześlij opinię

Twoje opinie są dla nas bardzo ważne i mogą być niezwykle pomocne w pokazaniu nam, gdzie możemy dokonać ulepszeń. Bylibyśmy bardzo wdzięczni za poświęcenie kilku chwil na wypełnienie krótkiego formularza.

Formularz