Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Inżynieria procesowa i aparatura przemysłu spożywczego

Tytuł :
Inżynieria procesowa i aparatura przemysłu spożywczego
Autorzy :
Lenart, Andrzej (1949- )
Kowalczyk, Roman (technologia żywności)
Pałacha, Zbigniew
Temat :
Żywność technologia narzędzia i maszyny
Technologia żywności
Rolnictwo i leśnictwo
Gospodarka, ekonomia, finanse
Rok wydania :
2014
Wydawca :
Warszawa : Wydawnictwo Naukowo-Techniczne
ISBN :
9788379261406
Współtwórcy :
Lewicki, Piotr P. (1937-2011). Redakcja
Opis fizyczny :
467, [1] strona : ilustracje ; 24 cm
Uwagi :
Dla studentów wydz. technologii żywności i techniki rolniczej akademii rolniczych oraz studentów specjalizujących się w zagadnieniach dotyczących aparatury przemysłu spożywczego
Czytelnia : Technologia i Towaroznawstwo żywności
Bibliografia strony 461-462. Indeks
Książka
 Informacja

Anonimowy użytkownik nie może zamawiać i rezerwować dokumentów!

Dokumenty przeznaczone do udostępnienia na miejscu

Nr Inwentarza :
000 115236
Sygnatura :
Cz Cz 115236

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies

Prześlij opinię

Twoje opinie są dla nas bardzo ważne i mogą być niezwykle pomocne w pokazaniu nam, gdzie możemy dokonać ulepszeń. Bylibyśmy bardzo wdzięczni za poświęcenie kilku chwil na wypełnienie krótkiego formularza.

Formularz