Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Zarządzanie hotelarstwem i gastronomią

Tytuł :
Zarządzanie hotelarstwem i gastronomią
Autorzy :
Knowles, Tim
Temat :
Gastronomia zarządzanie
Hotelarstwo zarządzanie
Rok wydania :
2001
Wydawca :
Warszawa : Polskie Wydawnictwo Ekonomiczne
ISBN :
8320813530
Współtwórcy :
Górska, Grażyna (tłumacz). Tłumaczenie
Opis fizyczny :
366 s. ; 24 cm
Uwagi :
Czytelnia : Turystyka. Turyzm
Bibliogr.- Indeks
Książka
 Informacja

Anonimowy użytkownik nie może zamawiać i rezerwować dokumentów!

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Nr Inwentarza :
000 88625
Sygnatura :
M M 88625
Nr Inwentarza :
000 88626
Sygnatura :
M M 88626

Dokumenty przeznaczone do udostępnienia na miejscu

Nr Inwentarza :
000 88624
Sygnatura :
Cz Cz 88624

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies

Prześlij opinię

Twoje opinie są dla nas bardzo ważne i mogą być niezwykle pomocne w pokazaniu nam, gdzie możemy dokonać ulepszeń. Bylibyśmy bardzo wdzięczni za poświęcenie kilku chwil na wypełnienie krótkiego formularza.

Formularz